SKÅNES VASSASTE AFFÄRSNÄTVERKHet hockeymatch för Exclusive

Rögle Exclusive intog Catena Arena i säsongens näst sista nätverksträff.


Rögle Exclusive samlades under onsdagen för en sista Exclusive-träff innan sommaravslutningen. Hockey stod på schemat i Catena Arena. Totalt deltog 30 partners till Rögle BK.

– Fantastiskt roligt att vi kunde bjuda in till det här och att så många kom. Trots att sommarvärmen börjar komma var det så många som ville komma in i en kall ishall och umgås. Vi är jättetacksamma för uppslutningen, precis som alltid, säger Rögles säljansvarige Christian Sandell.

Rögles A-lagstränare Cam Abbott coachade det gröna laget till en 10-3-seger mot det vita, som coachades av J20-tränaren Max Bohlin. Lagen förstärktes dessutom av fyra spelare från Rögles A-lag; William Wallinder, Oliver Tärnström, Theodor Niederbaach och Daniel Ljungman.

– Det var riktigt roligt. Det är en hobby det här att få spela hockey. Konstigt att det inte var fler folk i publiken bara, säger Dan Berglund från Rexel som var målvakt i det gröna laget.

Men det var inte resultatet som var det viktigaste menar Lars Klinker från Treano Bygg.

– Det var riktigt roligt. Vi spelar för att det är roligt. Att få vara med i Rögle Exclusive innebär att vi får synas och se mycket. Vi är delaktiga och nätverket är roligt att delta i. Det här är ett ypperligt tillfälle att träffa andra, det är gott snack i omklädningsrummet och bara positiva saker, säger Klinker.

Rögle Exclusive genomför flera träffar varje säsong. Förutom hockey också padel, golf och olika typer av mingel.

– Det är bara roligt att vara med här i nätverket. Jag tycker bara att det är roligt att nätverka och träffa andra företagare. Det är alltid högt i tak, säger Berglund.

Vill du var med i Rögle Exclusive? Kontakta Christian Sandell, Alen Bibic, Mats Ridderborg eller Frida Granflo.


Rögle Exclusive Padelturnering

Den 28 mars samlades 30 företag och över 60 deltagare i Padel Crews lokaler i Helsingborg för att spela årets upplaga av Rögle Exclusives padelturnering.


Stort engagemang inför Akademikronanmatchen 2022

Den 20 mars arrangerar Rögle BK Akademikronan-matchen 2022. Med en dryg månad kvar till nedsläpp är engagemanget stort hos Rögles partners.

– Det är otroligt kul att se så många företag som engagerar sig för Rögles framtid, säger Christian Sandell, säljansvarig i Rögle.


Akademikronanmatchen 2022 äger rum den 20 mars när Rögle tar emot Frölunda i den sista hemmamatchen av grundserien. Matchen är dedikerad till RögleAkademin med en uttalad målsättning att få fler ungdomar från Rögles egna led att nå hela vägen till klubbens elitlag.

Partners får chansen att vara med och stötta akademin genom att lägga en, två, fem eller tio kronor per åskådare och samtidigt erhålla ett härligt exponeringspaket. Och så här långt är intresset stort för att var med att bidra. Över 50 företag har valt att vara med vilket innebär att en åskådare i skrivande stund ger 101 kronor till klubben.

– Det är otroligt roligt att se så många företag som engagerar sig för Rögles framtid, men som också ser värdet av att deras varumärket kommer synas i sammanhanget under lång tid. Det är våra ungdomar, både flickor och pojkar och i konståkningen som är klubbens framtid. Vi är väldigt glada för den respons vi fått och hoppas att fler ska ansluta sig till matchen, säger Sandell.

Rögles breddverksamhet involverar över 600 ungdomar och antalet ökar hela tiden. Under hösten 2021 har antalet utövare ökad, framför allt inom konståkningen och flickverksamheten.

– Vår målsättning är att så många barn så länge som möjligt ska kunna spela ishockey i Rögle BK och skapa ett livslångt intresse för ishockey. Vår ambition är också att ge alla våra ungdomar i föreningen en bra uppfostran och rätt sociala verktyg för hela livet, säger Sandell.

Hur ska man göra som företagare, eller privatperson, för att vara med i Akademikronanmatchen 2022?

– Kontakta oss. Alen Bibic (0431-558925) har alltid telefonen redo och kan berätta mer om matchen och vilka möjligheter som finns. Han snackar nog gärna lite hockey också, säger Sandell.

Spela padel med Rögle Exclusive

Efter en tids uppehåll är Rögles Exclusivepadel igång igen. Röglepadeln är en utmärkt möjlighet att kombinera nytta med nöje, där tillfälle ges till att nätverka och knyta nya kontakter.

– Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda dessa träffar för våra partners igen. Vi försöker alltid variera våra nätverksträffar så att det blir roligare och mer varierat. Vårt mål är inte bara att våra partners ska vara nöjda med exponeringen de får, utan även att de har roligt och får ut något extra av att vara partner, säger Alen Bibic, säljare i Rögle.

Anmäl dig till nästa padeltillfälle här


Bli en del av Rögle BKSom en av Nordvästra skånes mest framgångsrika idrottsklubbar är Rögle BK ett varumärke som både syns och hörs. Som samarbetspartner till oss får du och ditt företag möjlighet att synas och växa tillsammans med oss i våra unika plattform.

En förening och ett varumärke som Rögle BK exponeras tusentals gånger under ett år. Rögle BK tillhör det mest exponerade laget i tidningar och media i regionen. SHL sänds bl.a på C-more & TV4 där miljontals människor bänkar sig framför TV:n på både våra hemma och bortamatcher under säsongen.


Under de senaste åren har Rögle BK flyttat fram positionen och är numera en av Sveriges topplag och som även har skapat möjlighet att
Att synas eller ha sina kundrepresentationer tillsammans med Rögle BK blir ett sätt att ytterligare förstärka det egna varumärket och ger ett mervärde i mötet.

Vi ser fram emot att höra av er.

Välkommen till Rögle BK
och Rögle Exclusive!


Den 20 augusti spelades den årliga, prestigefyllda, Exclusivegolfen på Båstad GK. I år fick vi se en fantastisk uppslutning med öven 100 partners på plats med ca 50 ur Rögle BKs organisation.

Rögle Exclusive

Gå med i partnerskapet idag.