RÖGLE EXCLUSIVE

Möjligheten som kan
leda till möjligheter


Som Exclusivepartner till Rögle BK ger du dig själv och ditt företag en plats i Nordvästra skånes största affärsnätverk.

Nätverket som vi kallar Exclusive är en mötesplats för företagare från regionens näringsliv där alla i nätverket har en viktig del i Rögle BK´s framgång. Vi alla är lika viktiga och möjligheten till att skapa fantastiska relationer som kan leda till nya möjligheter för er är stor.

Under en säsong finns det flera unika träffar för att knyta kontakter, utbyta erfarenheter och göra affärer. Mötena har en familjär stämning och vi försöker alltid varje säsong göra några nedslag ute hos våra partners, där klubben kommer ut till er och ”Röglefierar” träffen.

Träffarna varierar, möjligheten att träffas på morgonkvisten och spela Padel med tre nya bekantskaper, eller varför inte ställa upp för den åtråvärda titeln som golfmästare där vi tillsammans med våra hjältar på isen träffas på golfbanan och mäter slaglängden på våra järnnior.

Vi erbjuder frukostträffar, lunchträffar, walkabouts, afternoon business och varje säsong ger vi er också en möjlighet att träffa ett nytt sportnätverk från en annan idrottsklubb i regionen som troligtvis gör att din kontaktlista utökas. De som vill ges också möjlighet att åka tillsammans på en bortaresa och heja fram Rögle BK till en bortaseger.

Som Exclusivepartner har du dessutom ett personligt inlogg till vår partnersida där vi kan kontakta varandra och ta del av erbjudande partner emellan. Matchdagar läggs det upp senaste nytt inspelad av någon från tränarstaben och naturligtvis kan du anmäla dig till våra träffar samt se vem som redan anmält sig.


Exclusive består av över 200 företag i många olika branscher, men i vår familj finns det alltid plats för dig.