SILVERPARTNERS

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD

Ahlsell Sverige

Handel

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, fastighet, industri, verktyg & maskiner samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Bergendahls El

El

Bergendahls El är en totalleverantör inom el- och säkerhetsteknik. Vi har allt som krävs för att leverera rätt nytta till våra kunder, men vet också att framtiden kräver ett nytt tänk och en ny sorts elektriker.

Cafe Bar

Kaffemaskiner

Vi tillhandahåller automater, ingredienser och service av högsta klass och har alltid egen personal med hög kompetens som utför samtliga delar av vår leverans.

CEWE Däck i Munka Ljungby

Däck

Din lokala leverantör av däck och fälgar i Munka-Ljungby. Köp billiga däck, sommardäck, vinterdäck, dubbdäck, friktionsdäck och fälgar online.

Charkuterifabriken

Charkuteri

Vi tillverkar och skivar smörgåsmat av svenska råvaror.

Chuckcenter

Hållande verktyg

Vi på Chuckcenter erbjuder ett heltäckande utbud av hållande verktyg för alla områden. Med vårt program blir det lätt för dig att hitta det som just ditt företag är i behov av.

Containerpoolen

Hyr & Säljer Containers

Vi förser sedan 1980 marknaden med mobila lagerlösningar och skapar system för frakt och förvaring. Vi säljer och hyr ut container för förråd, lagring, transport samt specialenheter. Vi kan även erbjuda helt kundanpassade containers.

Dekor & Design

Visuell kommunikation

Dekor & Design producerar och leverarar högklassiga produkter för visuell kommunikation.

Ditec

Bilvård

Du kommer till oss med din bil för att du vill ha den bästa bilvården och servicen på marknaden och det ser våra certifierade fackmän till att du får.

Englafrakt AB

Åkeri

Englafrakt AB är ett fraktbolag/Åkeri som ligger i Munka Ljungby.

Er-Ho Bygg

Bygg

Bygg

Finnvedens lastvagnar AB

Transport

Finnvedens Lastvagnar startades 1997 när man särskilde lastvagnsverksamheten från personbilar på den dåvarande huvudanläggningen i Värnamo. Sedan dess har man expanderat kraftigt genom ett antal förvärv i närliggande distrikt. Idag är bolaget den största privata återförsäljaren av Volvo Lastvagnar.

Fribrocks Bil

Bilhandel

I våra fullserviceanläggningar erbjuder vi försäljning, finansiering, service, reservdelar, tillbehör och biluthyrning. Tack vare vår fina nybilsförsäljning byter vi in många begagnade bilar.

GPA

Byggmaterial

Genom att hjälpa dig att hitta rätt produkter för vatten, korrosion och slitande media, ge dig relevant kunskap och dela med oss av våra erfarenheter ser vi till att din installation blir optimal – Både när det gäller pris och prestanda.

Helsingborgs Dagblad

Journalistik

Ta del av kvalitetsjournalistik från Helsingborgs Dagblad.

Klippans Buss

Bussbolag

Klippans Buss erbjuder moderna helturistbussar för såväl långa Europaresor som korta transfers.

Kranpunkten

Maskinuthyrning

Kranpunkten AB är specialist inom lyftmaskiner till bygg och industri, med uthyrningsverksamhet etablerad i hela Skandinavien.

Lilla Kloster Service AB

Fastighet & Trädgårdsskötsel

Lilla Kloster Service AB i Klippan erbjuder marknaden ett rikt tjänsteutbud inom fastighets- och trädgårdsskötsel, mark- och anläggningsarbeten samt skapande av kreativa utemiljöer i syfte att skapa ett mervärde för kunden.

Lindab

Bygg & Ventilation

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Lindab har ca 4 500 anställda och är etablerat i 20 länder.

LN Transport

Transport

Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar inom logistik med kvalificerade transporter, lager och distributionstjänster.

Lyft & Byggmaskiner

Maskinuthyrning

Lyft & Byggmaskiner & Lyft & Byggkranar är erfarna aktörer i branschen och våra medarbetare har en samlad erfarenhet och ett engagemang som få. Vi bildades 1992 och har växt och utvecklats sedan dess.

Murr Elektronik

Elektronik

Som ett internationellt familjeföretag erbjuder Murrelektronik GmbH ett omfattande utbud av elektriska och elektroniska installationskoncept för maskin och systeminstallationer.

Overgaard Solutions

Ingenjörskonsulter

Overgaard Solutions is a collection of creative and committed engineers with a long standing experience in a large number of different industries. We have the world as our workspace but we always keep our focus on the present and each customers unique requirements.

RCC Industrigolv AB

Handel

Vi utför kompletta entreprenader från den enklaste dammbindning till de mest komplicerade beläggningarna med syrafast material. Vi erbjuder kostnadsfri, yrkesmässig besiktning av ert företags golvytor och därefter ger vi er en skräddarsydd lösning. Vi är bland annat experter på epoxigolv.

Retail Support Sweden

Butikslogistik & Eventbolag

Retail Support är hybriden av butikslogistik och eventbolag med många års erfarenhet inom framförallt byggvaruhandeln.

Säkra

Ekonomi

Din partner inom sparande, pensioner och försäkringar.

Sjöstrands bageri

Bageri

Lokalt producerat & kanske av någon som du känner! Vi är familjeföretaget som värnar om vår personal & vår miljö.

Skandia

Bank & Försäkringar

Vi har erbjudit människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år – vi vet att det är lönsamt att förutse och förebygga. Vi skapar trygghet för generationer.

Skåneportar

Garageportar

Skåneportar är ett välkänt företag i branschen som säljer, servar och reparerar portar både till företag och privatpersoner i hela Skåne.

Sparbanken Syd

Bank

Vi på Sparbanken Syd har bestämt oss för att göra livet lite enklare för dig som bankkund. Om du inte har tid eller lust att sätta dig in i alla de valmöjligheter som finns kan vi skräddarsy helhetslösningar som passar just dina behov.

Spismiljö

Spis och eld

Att välja braskamin är en förtroendesak. Hos våra duktiga återförsäljare kan du få hjälp med hela processen från val av eldstad till det rena installationsarbetet. Välkommen att ta del av vårt breda sortiment.

Svantab

Consulting

*

Vågen Försäkringsbyrå

Försäkring

Vi hjälper våra kunder att fatta beslut som påverkar deras ekonomi, deras företag samt familj. Vi erbjuder rådgivning samt löpande service anpassad till kund.

VOG

Detaljhandel

VOG – Home of apples. This is where you can find the top apple-growing experts and the right apple for every taste.

Wihlborgs

Fastigheter

Wihlborgs erbjuder kommersiella lokaler till företag och organisationer i Öresundsregionen och vi är marknadsledande i de tre svenska städerna.

Wood on Wall Sweden

Akustikpanel

På Wood on Wall handtillverkar vi akustikpanelerna i Helsingborg, för att säkerställa att våra premiumprodukter alltid lever upp till de högsta förväntningarna.