SILVERPARTNERS

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD

Assemblin AB

Installation och service

Vi är ett nyfiket installations- och serviceföretag, med fokus på grön teknik och smarta fastigheter. Vill du bygga framtiden med oss?

Bergendahls El

El

Bergendahls El är en totalleverantör inom el- och säkerhetsteknik. Vi har allt som krävs för att leverera rätt nytta till våra kunder, men vet också att framtiden kräver ett nytt tänk och en ny sorts elektriker.

Briscapo

Glas, porslin och allt för köket

Vi på Briscapo har förmedlat kristall och porslin av högsta kvalitet från välkända tillverkare i Europa till butiker och restauranger i hela Sverige sedan 1940-talet. I dag står vi för en betydande del av importen av glas och porslin.

Cafe Bar

Kaffemaskiner

Vi tillhandahåller automater, ingredienser och service av högsta klass och har alltid egen personal med hög kompetens som utför samtliga delar av vår leverans.

Charkuterifabriken

Charkuteri

Vi tillverkar och skivar smörgåsmat av svenska råvaror.

Chuckcenter

Hållande verktyg

Vi på Chuckcenter erbjuder ett heltäckande utbud av hållande verktyg för alla områden. Med vårt program blir det lätt för dig att hitta det som just ditt företag är i behov av.

Containerpoolen

Hyr & Säljer Containers

Vi förser sedan 1980 marknaden med mobila lagerlösningar och skapar system för frakt och förvaring. Vi säljer och hyr ut container för förråd, lagring, transport samt specialenheter. Vi kan även erbjuda helt kundanpassade containers.

Daco Contractor

Bygg

Rivningen utförs med hänsyn till buller, vibrationer, damm samt spridning av farliga ämnen. DACO Contractor river det mesta. Allt ifrån mindre villor till stora fabriker. Selektiv rivning.

Dekor & Design

Visuell kommunikation

Dekor & Design producerar och leverarar högklassiga produkter för visuell kommunikation.

Derome Maskinuthyrning

Bygg och Industri

Derome förenklar kundens vardag och verkar för hållbar utveckling i alla led. Vårt erbjudande omfattar förädling av skog, produktion och försäljning av trä-, bygg- och industriprodukter, maskinuthyrning, bygglogistik samt utveckling av bostäder och bostadsområden.

Ditec

Bilvård

Du kommer till oss med din bil för att du vill ha den bästa bilvården och servicen på marknaden och det ser våra certifierade fackmän till att du får.

Finnvedens lastvagnar AB

Transport

Finnvedens Lastvagnar startades 1997 när man särskilde lastvagnsverksamheten från personbilar på den dåvarande huvudanläggningen i Värnamo. Sedan dess har man expanderat kraftigt genom ett antal förvärv i närliggande distrikt. Idag är bolaget den största privata återförsäljaren av Volvo Lastvagnar o

Hasanovs Bilskrot

Bil

Hasanovs bilservice och bilskrot är ett familjeföretag som startade 1975. Sedan dess har vi varit verksamma inom området och skrotar idag ca 2500 bilar om året.

Helsingborgs Dagblad

Nyheter

HD:s uppdrag är att rapportera om lokala händelser, med utblick mot Sverige och världen.

Holmströms Rör

VS

Holmströms Rör AB är ett privatägt installationsföretag, som grundades 1932 i Helsingborg. Vi är väletablerade och har genom alla år varit en tongivande VS-entreprenör i Skåne. Vi är kända för bra kvalitet och en hög serviceanda.

HP Tronic

*

*

Hus 57

Hotell

BW Plus Hus 57 i Ängelholm är den självklara platsen för möten och affärsresande i Ängelholm.

Lilla Kloster Service AB

Fastighet & Trädgårdsskötsel

Lilla Kloster Service AB i Klippan erbjuder marknaden ett rikt tjänsteutbud inom fastighets- och trädgårdsskötsel, mark- och anläggningsarbeten samt skapande av kreativa utemiljöer i syfte att skapa ett mervärde för kunden.

Lindab

Bygg & Ventilation

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Lindab har ca 4 500 anställda och är etablerat i 20 länder.

Murr Elektronik

Elektronik

Som ett internationellt familjeföretag erbjuder Murrelektronik GmbH ett omfattande utbud av elektriska och elektroniska installationskoncept för maskin och systeminstallationer..

Norrvidinge

Transport & Maskintjänst

Norrvidinge är ett modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Allt med målet att skapa hållbara värden för kunden och Norrvidinge. Med strategiska etableringar kan vi uppfylla kundens önskemål snabbt och flexibelt.

Peab

Bygg & Anläggning

Vår verksamhet vilar på våra fyra affärsområden. Vart och ett av dem står på egna ben och har sina kunder. Men styrkan i vår affärsmodell – och därmed möjligheterna för oss att nå våra mål – ökar när de samverkar med varandra i förädlingskedjan.

Ramudden

Arbetsplatssäkerhet

Vi skapar helhetslösningar för arbetsplatssäkerhet till vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt.

Renta

Maskinuthyrning

Vi finns för dig som bygger och skapar nytt, renoverar och förbättrar.

Retail Support Sweden

Butikslogistik & Eventbolag

Retail Support är hybriden av butikslogistik och eventbolag med många års erfarenhet inom framförallt byggvaruhandeln.

Rexel

Handel

Rexel är världens ledande elgrossist och bland våra kunder finns mindre lokala elfirmor, stora rikstäckande installatörer, automationsspecialister, fastighetsägare, byggbolag och industriföretag. Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elfördelningsprodukter, strömställare, industrikomponenter, s

Skandia

Bank & Försäkringar

Vi har erbjudit människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år – vi vet att det är lönsamt att förutse och förebygga. Vi skapar trygghet för generationer.

Skåneportar

Garageportar

Skåneportar är ett välkänt företag i branschen som säljer, servar och reparerar portar både till företag och privatpersoner i hela Skåne.

Svantab

Consulting

*

Treano

Bygg. Entreprenad & Bostad

Med Entreprenad, Bostad, Byggservice och Sawi Exclusive Homes verkar vi från norr till söder, från öst till väst, i hela vårt vackra landskap. Man kan säga att de rödgula ränderna aldrig går ur, även fast vår symbol är blå som våra vackra vatten och gyllene som våra sköna stränder.

Vågen Försäkringsbyrå

Försäkring

Vi hjälper våra kunder att fatta beslut som påverkar deras ekonomi, deras företag samt familj. Vi erbjuder rådgivning samt löpande service anpassad till kund.

Visab

Service

Ett serviceföretag som servar och installerar vitvaror både till företag och privatpersoner.