GULDPARTNERS

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD

Agrizon

Lantbruksmaskiner

Vi säljer lantbruksmaskiner av högsta kvalité. Vår huvudsakliga affärsidé är att förse dig som kund, med kostnadseffektiva maskinlösningar, vilket inkluderar maskiner, service och finansiering.

AKEA

Anläggnings- och kabelbranschen.

Akea är med och bygger ett modernt och hållbart samhälle, vare sig det innebär infrastruktur för energi, transporter, vatten eller informationsöverföring.

Ängelholms Kommun

Kommun

Ängelholms Kommun

Börjessons Bil

Bil

Börjessons grundades 1955 och har idag sju anläggningar och 426 bilar i lager. Vi är auktoriserade inom bilförsäljning och verkstad. I koncernen finns även Börjessons Lastbilar, Börjessons ATV och Däckcentrum.

Brännborns Fastigheter

Fastigheter

Brännborn Fastigheter AB är ett familjeföretag som äger, förädlar och förvaltar kommersiella lokaler och bostadsfastigheter i Skåne, på orter som Ängelholm, Båstad, Örkelljunga och Hyllinge.

Bravida Prenad

Elektriker

Vi har elektriker som reparerar din elanläggning och installerar nya smarta lösningar av högsta kvalitet. Med erfarenhet från både små och stora projekt, anpassar Prenad installationerna efter omfattning och förutsättningar.

Bravida Sverige

Fastighetsservice

Genom att underhålla, uppgradera och digitalisera fastigheter kan vi minska din energianvändning.

Briscapo

Glas, porslin och allt för köket

Vi på Briscapo har förmedlat kristall och porslin av högsta kvalitet från välkända tillverkare i Europa till butiker och restauranger i hela Sverige sedan 1940-talet. I dag står vi för en betydande del av importen av glas och porslin.

Cernelle

Läkemedel

We are entirely devoted in extracting and processing pollen to develop and deliver herbal pharmaceutical solutions, improving everyday life for many people.

Cranemech

Lyftredskap och Lyftutrustning

Vi har funnits sedan 1998 och vi är ett marknadsledande företag inom lyftredskap och lyftutrustning, stållinor, taljor, kranar och relaterad utrustning för industri, marin och offshore - och mycket av allt detta används i dag över hela världen.

Extrem Borr och Sågteknik

Borr och Sågteknik

Extrem borr & sågteknik AB arbetar med vajer- och klingsågning, nibblerskärning, kompaktering, klippning, borrning och fräsning i extrema och känsliga miljöer.

Fond & Försäkring

Försäkringar

Vi har mer än 30 års erfarenhet av den finansiella marknaden och har varit verksamma inom både bank och försäkring. Under våra år i branschen har vi samlat på oss erfarenheter som vi drar nytta av i vårt vardagliga arbete.

Hallands Vent och Plåt

Industri

Vi är certifierade enligt EN 1090, med rätt att tillverka, montera och CE-märka våra produkter i bärande stålkontruktioner. Vi hjälper dig med allt från projektering och tillverkning av ventilationssystem till byggnadsplåtslageri och verkstad.

HNT

Transport

Totalt har HNT 250 anställda i egna bolag. Vi har 170 egna fordonsekipage, 15 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 300 fordon per dag.

Intersport

Sportkläder

Intersport är en av världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige har vi över 100 butiker inklusive vår e-handel och är den ledande omnikanalåterförsäljaren inom sport.

Intersystem

Palletering

Med över 700 pallastare över hela världen är vi en ledande leverantör av helhetslösningar inom palletering av konsumentprodukter. Yteffektiva lösningar. Snabb respons. Korta ledtider. InterSystem arbetar med tydlig specialisering och personligt engagemang.

IXX

IT

Med djup kunskap om kundens verksamhet, kombinerar vi kvalificerad och affärsutvecklande rådgivning med skräddarsydda IT-lösningar som accelererar tillväxten för Sveriges företag.

Kökscentrum

Vitvaror

Hos Elon / KöksCentrum kan du köpa vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare.

Kundpartner

Städ

Kundpartner har sedan starten 2007 arbetat med personal- och organisationsutveckling i olika former.

Lindells Bil

Bil

Vi har sålt Nissan sedan 1973 och var då en av de första återförsäljarna som började sälja detta märke i Sverige. Sedan 2009 drivs Lindells Bil av Lars Karlsson och är precis som vid starten ett personligt företag fyllt med kunskap. Från 2021 är vi även återförsäljare för Opel.

Målericenter

Måleri

Vi förverkligar hem och arbetsplatser, och utför olika typer av måleriarbeten som t.ex. reparationsmålning, nybyggnadsmålning, ombyggnadsmålning, dekorativt måleri, målning efter brand och vattenskador, fönsterrenovering, färgsättning m.m.

Maxi Ica Stormarknad Ängelholm

Stormarknad

Maxi ICA Stormarknad Ängelholm är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Midem

Profil och Tryck

Ni bestämmer utbudet och vi tillhandahåller en egen shop till er där ni kan handla alla era profilprodukter, visitkort, skyltar, kläder.

Mio Försäljning AB

Detaljhandel

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet.

Nordvalls Etikett AB

Tryckeri

Välkommen till ett tryckeri med etiketter i fokus. Hos oss beställer du allt från otryckta etiketter till högprofilerade etiketter som kommunicerar din produkts varumärke. Vi erbjuder också etiketter som förmedlar viktig information och skapar effektiva flöden i din verksamhet.

NP Nilsson

Bygghandel

NP Nilsson är en familjeägd bygghandelskedja som verkar i södra Sverige där vi genom leveranser och butiker når kunder i hela regionen med fokus på kuststräckan från Malmö till Halmstad.

Nymålat i Malmö AB

Måleri

Vi utför alla sorters måleriarbeten; från förnyelse av ikoniska landmärken till målning av nyproducerade företagslokaler.

Öresundskraft

Energi

Vi gör det lätt för människor att göra bättre val enklare genom att använda återvunnen och förnybar energi på mycket smartare, mer effektiva och miljövänliga sätt. Vi ser helt enkelt till att du kan välja mellan riktigt bra el, fjärrvärme, fjärrkyla och biogas.

Rubinpool

Pool, Pooltak & Poolvärmepumpar

Hos oss på Rubinpool hittar du det största utbudet, de bästa priserna och den högsta kvaliteten på pooler för alla slags trädgårdar, stora som små. Rubinpool startades 2001 och med vår långa erfarenhet har vi valt ut de produkter som vi vet håller hög kvalitet för att göra det enkelt för våra kunder

Solid Försäkringar

Försäkringar

Solid Försäkring är ett av de ledande nischförsäkringsbolagen i Norden inom sakförsäkringar. Vi säljer försäkringar inom segmenten Produkt, Trygghet och Assistans.

SSE

Dykeri och Sjöarbeten

Vår inriktning är nybyggnation, service, underhåll och utförande kring faciliteter i anslutning till vatten.

Stefan Nordbergh transport

Transport

Transporttjänster

Stena Recycling

Avfallshantering & Återvinning

Vi tar hand om allt som rör din avfallshantering och övertar ägande och drift av utrustning och kärl som till exempel komprimatorer, indunstare, destruktionsmaskiner och containers.

Swedbank

Bank

Vi tror på en bättre framtid för både människor och företag. Genom att erbjuda finansiell rådgivning, service och produkter kan vi tillsammans med våra kunder nå ett samhälle som är ekonomiskt, sunt och hållbart.

Tommy Nordberghs Åkeri

Transport

För oss på Tommy Nordbergh åkeri har vår största drivkraft alltid varit viljan att utvecklas. Den drivkraften, tillsammans med förmågan att se möjligheterna både idag och i framtiden, har lett oss till att bli ett av Sveriges ledande transport- och logistikföretag. En styrka som vi nu har tagit med.

Wecall Sports

Rekrytering av sponsorer

Wecall Sports ökar intäkterna för idrottsföreningar och förbund.