GULDPARTNERS

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD

Agrizon

Vi säljer lantbruksmaskiner av högsta kvalité. Vår huvudsakliga affärside är att förse dig som kund, med kostnadseffektiva maskinlösningar, vilket inkluderar maskiner, service och finansiering.

Lantbruksmaskiner

Airpark

Parkeringstjänst

AirPark erbjuder en säker och enkel lösning för att hitta, boka och betala din parkeringsplats.

Akea

Mark & Anläggning

Akea är ett infrastrukturföretag som utför arbeten med fokus på miljö och kvalitet. Vi är med och bygger ett modernt och hållbart samhälle, vare sig det innebär infrastruktur för energi, transporter, vatten eller informationsöverföring.

Ängelholms Kommun

Kommun

Ängelholms Kommun

Bjäre Kraft

Bredband, el och solceller

Bjäre Kraft är grunden och förutsättningen för en enkel och fungerande vardag. Vi arbetar med energi och bredband som leder fram till lösningar för en hållbar framtid. Vi driver på utveckling i samarbete med samhället och vi ger tillbaka i olika former, så som återinvestering, sponsring och kunskaps

Börjessons Bil

Bil

Börjessons grundades 1955 och har idag sju anläggningar och 426 bilar i lager. Vi är auktoriserade inom bilförsäljning och verkstad. I koncernen finns även Börjessons Lastbilar, Börjessons ATV och Däckcentrum.

Brännborns Fastigheter

Fastigheter

Brännborn Fastigheter AB är ett familjeföretag som äger, förädlar och förvaltar kommersiella lokaler och bostadsfastigheter i Skåne, på orter som Ängelholm, Båstad, Örkelljunga och Hyllinge.

Bravida

Entreprenad

Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Det gör vi med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Cernelle

Läkemedel

.

Cranemech

Lyftredskap och Lyftutrustning

Vi har funnits sedan 1998 och vi är ett marknadsledande företag inom lyftredskap och lyftutrustning, stållinor, taljor, kranar och relaterad utrustning för industri, marin och offshore - och mycket av allt detta används i dag över hela världen.

Er-Ho Bygg

Bygg

Bygg

Fond & Försäkring

Försäkringar

Vi har mer än 30 års erfarenhet av den finansiella marknaden och har varit verksamma inom både bank och försäkring. Under våra år i branschen har vi samlat på oss erfarenheter som vi drar nytta av i vårt vardagliga arbete.

HNT

Transport

Totalt har HNT 250 anställda i egna bolag. Vi har 170 egna fordonsekipage, 15 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 300 fordon per dag.

Intersport

Sportkläder

Intersport är en av världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige har vi över 100 butiker inklusive vår e-handel och är den ledande omnikanalåterförsäljaren inom sport.

Intersystem

Palletering

Med över 700 pallastare över hela världen är vi en ledande leverantör av helhetslösningar inom palletering av konsumentprodukter. Yteffektiva lösningar. Snabb respons. Korta ledtider. InterSystem arbetar med tydlig specialisering och personligt engagemang.

IXX

IT

Med djup kunskap om kundens verksamhet, kombinerar vi kvalificerad och affärsutvecklande rådgivning med skräddarsydda IT-lösningar som accelererar tillväxten för Sveriges företag.

Kökscentrum

Vitvaror

Hos Elon / KöksCentrum kan du köpa vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare.

Kranpunkten

Maskinuthyrning

Kranpunkten AB är specialist inom lyftmaskiner till bygg och industri, med uthyrningsverksamhet etablerad i hela Skandinavien.

Kundpartner

Städ

Kundpartner har sedan starten 2007 arbetat med personal- och organisationsutveckling i olika former.

Lawinex

Rengöringsprodukter

Vi har skapat ett prisvärt, brett sortiment av allt från handdesinfektion, tvål till rengöringsmedel som alla har möjlighet att köpa till bra priser.

Lindells Bil

Bil

Vi har sålt Nissan sedan 1973 och var då en av de första återförsäljarna som började sälja detta märke i Sverige. Sedan 2009 drivs Lindells Bil av Lars Karlsson och är precis som vid starten ett personligt företag fyllt med kunskap. Från 2021 är vi även återförsäljare för Opel.

Lyft & Byggmaskiner

Maskinuthyrning

Lyft & Byggmaskiner & Lyft & Byggkranar är erfarna aktörer i branschen och våra medarbetare har en samlad erfarenhet och ett engagemang som få. Vi bildades 1992 och har växt och utvecklats sedan dess.

Målericenter

Måleri

Vi förverkligar hem och arbetsplatser, och utför olika typer av måleriarbeten som t.ex. reparationsmålning, nybyggnadsmålning, ombyggnadsmålning, dekorativt måleri, målning efter brand och vattenskador, fönsterrenovering, färgsättning m.m.

Maxi Ica Stormarknad Ängelholm

Stormarknad

Maxi ICA Stormarknad Ängelholm är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Midem

Profil och Tryck

Ni bestämmer utbudet och vi tillhandahåller en egen shop till er där ni kan handla alla era profilprodukter, visitkort, skyltar, kläder.

NP Nilsson

Bygghandel

NP Nilsson är en familjeägd bygghandelskedja som verkar i södra Sverige där vi genom leveranser och butiker når kunder i hela regionen med fokus på kuststräckan från Malmö till Halmstad.

Öresundskraft

Energi

Vi gör det lätt för människor att göra bättre val enklare genom att använda återvunnen och förnybar energi på mycket smartare, mer effektiva och miljövänliga sätt. Vi ser helt enkelt till att du kan välja mellan riktigt bra el, fjärrvärme, fjärrkyla och biogas.

Rubinpool

Pool, Pooltak & Poolvärmepumpar

Hos oss på Rubinpool hittar du det största utbudet, de bästa priserna och den högsta kvaliteten på pooler för alla slags trädgårdar, stora som små. Rubinpool startades 2001 och med vår långa erfarenhet har vi valt ut de produkter som vi vet håller hög kvalitet för att göra det enkelt för våra kunder

Solid Försäkringar

Försäkringar

Solid Försäkring är ett av de ledande nischförsäkringsbolagen i Norden inom sakförsäkringar. Vi säljer försäkringar inom segmenten Produkt, Trygghet och Assistans.

SSE

Dykeri och Sjöarbeten

Vår inriktning är nybyggnation, service, underhåll och utförande kring faciliteter i anslutning till vatten.

Stena Recycling

Avfallshantering & Återvinning

Vi tar hand om allt som rör din avfallshantering och övertar ägande och drift av utrustning och kärl som till exempel komprimatorer, indunstare, destruktionsmaskiner och containers.

Swedlog

Paketering

Vi är ett väletablerat företag i Helsingborg som utför paketering av frukt och grönsaker i olika former. Vi paketerar framförallt i tråg, nät, påsar och i flowpack. Vi ser till så att ni får just de utseende och innehåll ni önskar av produkten.

Tommy Nordberghs Åkeri

Transport

För oss på Tommy Nordbergh åkeri har vår största drivkraft alltid varit viljan att utvecklas. Den drivkraften, tillsammans med förmågan att se möjligheterna både idag och i framtiden, har lett oss till att bli ett av Sveriges ledande transport- och logistikföretag. En styrka som vi nu har tagit med

Wihlborgs

Fastigheter

Wihlborgs erbjuder kommersiella lokaler till företag och organisationer i Öresundsregionen och vi är marknadsledande i de tre svenska städerna.