BRONSPARTNERS

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD

A Fastigheter

Fastigheter

A Fastigheter Ängelholm AB förvaltar fastigheter på uppdrag av dess ägare i nordvästra Skåne. Vi tar därvid hand om alla aspekter av fastighetsförvaltningen. Denna hemsida är främst avsedd för att underlätta vår kontakt med nuvarande och framtida hyresgäster. Fastigheter

AB Kurt Lundström Målerifirma

Måleri

Med stolthet bär vi med oss de hantverkstraditioner och djupgående fackkunskaper som gett oss vårt godarenommé i Ängelholmstrakten och på Bjärehalvön.

AirSon

Energi

AirSon Engineering AB utför entreprenader och rådgivning inom energi- och installationsteknik och kontrollerat inneklimat. Vårt fokus ligger på installationstäta projekt med höga krav och snäva toleranser.

Anticimex

Säkerhet

Experter på skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd.

Arenabolaget

Arena

Vår gemensamma målsättning är att skapa en samlingsplats för många människor. Fullt utbyggd kommer Arenastaden innefatta flertalet av de idrotter som utövas i Ängelholmsområdet, och såklart en given plats för sporttorg med café, butiker och kanske ett idrottsmuseum.

Åsbohus

Bygg

Från idé tills du står med nycklarna i dörrlåset. Steget för att förverkliga din husdröm börjar här!

BAB

bygg

BAB är ett företag som utvecklas positivt och ligger i framkant. Vi erbjuder kunden kompletta bygg-, byggservice- samt anläggningstjänster.

BAB Bygg AB

Bygg

Vår affärsidé är att vara byggmästaren som på bästa sätt hjäper våra kunder att nå framgång. Vi är lyhörda, ansvarstagande och sätter kunden i fokus.

https://www.bdo.se/sv-se/default.aspx

Affärsrådgivning

BDO är en affärspartner som finns med dig hela vägen. Både i din vardag och på din utvecklingsresa, för att minska risker, skapa möjligheter och realisera drömmar. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön.

Beijer

Byggmaterial

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 113 byggvaruhus och kakelbutiker över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet.

Bildeve

Bil

Bilförsäljning eller bilköp? Hos Bildeve får du en lyckad bilaffär

Bilmånsson i Skåne AB

Bilhandel

Vi tillhandahåller alla biltjänster du och din bil behöver, från bilförsäljning till serviceverkstäder och Tankastationer. Våra nybilsmärken är Volvo, Renault, Dacia och Hyundai och vi säljer även ett stort antal begagnade bilar.

Biskopen

Fastighet

Biskopens Fastighets AB är ett genuint familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter i västra Skåne, med verksamhet i kommunerna Helsingborg, Landskrona, Svalöv, Eslöv samt Skurup.

Bizprovider Scandinavia AB

Konsultföretag

Vi är ditt lokala konsultföretag som genom lång och mångårig erfarenhet av import från Asien är ditt val om du söker en trygg och pålitlig samarbetspartner.

Bravida

Fastigheter

Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Det gör vi med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet.

Brinova

Fastighet

Vi är södra Sveriges självklara fastighetspartner för bostäder och samhällsfastigheter i utvalda, attraktiva tillväxtorter.

Brinova

Fastigheter

Brinova äger, utvecklar och förvaltar hyresbostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige.

Byggnads AB Knut Rosenkvist

Bygg och fastighetsbolag

Vi utför små som stora bygguppdrag åt både privatpersoner och företag, allt från mindre servicearbeten till kompletta ombyggnationer, renoveringar och nyproduktion.

Carbiotix

Bioteknik

Carbiotix is an award-winning biotechnology company pioneering microbiome healthcare through a portfolio of microbiome modulators covering prebiotic ingredients, medical foods and therapeutics, along side a range of cost-effective gut health testing services.

Carepa

Kontor

Älska ordning och reda Allt du behöver för att rensa, sortera och arkivera

Carepa

Handel

Vi arbetar med förbrukningsmaterial. Det kanske inte låter jättespännande men våra produkter och lösningar gör så att du som kund har de redskap du behöver och kan utföra ditt arbete på rätt sätt.

Castellum

Fastigheter

Castellum är nordens mest hållbara fastighetsbolag och hållbarhetsarbetet är fullt integrerat i verksamheten och präglar såväl ägande, förvaltning, utveckling av fastighetsportföljen som våra kundrelationer, medarbetare och finansiering.

Comotion

Grafisk design

We are Comotion. 3D, Design & Web crafters from Sweden. Our passion is creating visual experiences and coffee. Sit back, relax.

Cramo

Maskinuthyrning

En långsiktigt hållbar hyresindustri kräver fokus på tydliga och överenskomna värderingar kring hur branschen kan bli bättre. Vår ambition är att gå i bräschen för att främja hållbarhet i hyresbranschen och möta de krav som ställs av våra intressenter och internationellt överenskomna standarder.

Däckia

Däck

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår ca 100 Däckiaverkstäder och ca 50 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna.

Derome Hus

Byggindustri

Vår kedja med verksamhet från skog till färdigt hus är unik. Derome är en är en växande koncern som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden, långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet.

Dib travel

resebyrå

Med blankt papper, vässade pennor och en djup förståelse för ny teknik och service bestämde vi oss för att utmana gamla strukturer och göra affärsresor behagliga och enkla!

Diflex

It-support

Vårt fokus är att leverera en så komplett IT-tjänst som möjligt, där vi kan tillgodo se kundens IT-behov. I vår agenda ingår att göra detta till ett fast månadspris, så att vi säljer en funktion. Vi strävar efter samma mål, vi och kund, så lite IT-störningar som möjligt.

EBP Entreprenad

Bygg och fastighetsbolag

i arbetar med ny- och ombyggnationer av bostäder, kontor och andra kommersiella fastigheter. Vår vision är att bli en väletablerad byggentreprenör i Skåne. För att nå dit så tror vi på att alltid ha kvalitét i fokus, ständigt arbeta med en god arbetsmiljö och ha en härlig gemenskap.

EEAB EL

Bygg

EAAB är ett byggföretag specialiserat på kommun, landsting och näringsliv, i och kring Uppsala län, men vi räds inget uppdrag. Vi gillar det annorlunda och vi triggas av utmaningar.

Ekbladhs AB

Måleri

VI HJÄLPER FÖRVERKLIGA DRÖMMAR OCH IDÉER OCH LEVERERA ETT HANTVERK AV YTTERSTA KLASS.

Elarbeten Helsingborg AB

Elektriker

Vi kan stå till tjänst med allt från projektering till konsultation, samt utföra olika slags elinstallationer och reparationer på både stark och svagströmssidan. Oavsett vilket uppdrag du vill få hjälp med, kontakta oss så ska vi hitta en bra lösning tillsammans.

Elarbeten i Laholm AB

El

El-Arbeten i Laholm AB är ett elteknikföretag med duktiga elektriker i Laholm som kan elinstallationer och elarbeten.

Elon

Kök

Vårt fokus ligger på produkter för hemmet – vitvaror och andra hushållsprodukter– som gör din vardag lite enklare. Vi finns med kunskap och service på en ort nära dig. Du kan också handla på vår hemsida och få varan hemlevererad – eller hämta ut den i närmaste butik eller hos ombud.

EMVE

Maskintillverkning

Vi vet att jordens gåvor kräver extra omsorg. Det ligger mycket arbete bakom det som skördas och det måste förvaltas därefter. För en del av våra kunder handlar det om råvaror som ska vidareprocessas, för andra ska de säljas vidare som de är för direkt konsumtion.

Englafrakt AB

Åkeri

Englafrakt AB är ett fraktbolag/Åkeri som ligger i Munka Ljungby.

Eriks fönsterputs

Städfirma

Vår vanligaste tjänst är utvändig fönsterputsning löpande på ett abonnemang ett par gånger om året. Det går även bra att boka enstaka putstillfällen, både in- och utvändigt eller endast utvändigt.

Flaggfabriken Kronan

Handel

Flaggfabriken Kronan producerar och marknadsför reklamflaggor med tryck, vepor, banderoller, beach-flaggor, roll-up, pop-up tält för event, pop-up mässväggar, solparasoller, standar, svenska flaggor, nationsflaggor, vimplar, landskapsflaggor, flaggstänger och andra flaggprodukter.

Flatout

Event och upplevelseföretag

Från racedröm till drömrace

Flytgolv i Landskrona AB

Golvläggare

Flytgolv i Landskrona AB är ett företag som har miljö, hälsa och god service som sina honnörsord. Med den senaste tekniken och den modernaste maskinparken ser vi alltid till att vara steget före.

Fribrocks Bil

Bilhandel

I våra fullserviceanläggningar erbjuder vi försäljning, finansiering, service, reservdelar, tillbehör och biluthyrning. Tack vare vår fina nybilsförsäljning byter vi in många begagnade bilar.

Garageportexperten

Garagedörrar

Vi är vad vi heter – experter på garageportar. Vi har kunskapen och erfarenheten och vi erbjuder Sveriges största utbud. Och så är vi glada, professionella och engagerade också.

Glimstedt

Advokatbyrå

Vi är som vi är, för att vi förstår kraften av samarbete. Att kraften hos våra olikheter är det som får karriärer att ta språng och hållas långsiktigt vitala. Våra klienter möter oss i avtalen, tvisterna och fastighetsaffärerna. Och vi möter dem alla med samma allvar och hängivenhet – oavsett storle

GPA

Byggmaterial

Genom att hjälpa dig att hitta rätt produkter för vatten, korrosion och slitande media, ge dig relevant kunskap och dela med oss av våra erfarenheter ser vi till att din installation blir optimal – Både när det gäller pris och prestanda!

Grant Thornton

Revison och konsultföretag

Vi stöttar företag med allt från ekonomiska vardagstjänster till strategisk rådgivning och utveckling av affären för att skapa hållbar tillväxt. Oavsett om det handlar om revision, lön, momsredovisning, deklaration eller företagsförvärv hjälper vi företag och entreprenörer att utveckla sina företag.

Gröna Gården AB

Trådgårdsarkitekt

Låt oss på Gröna Gården sköta Er trädgård, så att Ni kan få njuta av en vacker trädgård året om.

Handelsbanken

Bank

På Handelsbanken arbetar vi med att hantera situationer så att vår verksamhet ska fungera när samhället drabbas. Det innebär att vi ska säkerställa att våra kunder kan genomföra sina bankaffärer och att vi finns tillgängliga för att hjälpa våra kunder i en utsatt situation.

Helsingborgs byggplåt AB

Bygg

Helsingborgs Byggplåt var från starten 2005 ett traditionellt plåtslageri. 2010 utökade vi vårt tjänsteerbjudande till att även inkludera papptak, takpannor, shingeltak mm, för att kunna vara en totalentreprenör på tak.

HR Björkmans entrémattor

Mattor

Att alltid vara den ledande leverantören när det gäller service, kvalité och miljötänkande. Att varje kund ska vara en nöjd kund som upplever att vår mattservice genererar en ren och fräsch miljö – enkelt och bekymmersfritt.

Hylén

Fastighetsförvaltning

Hylén Fastigheter utvecklar och förvaltar trivsamma hem

Ironcroft

Åkeri/transport

Vi erbjuder transport och logistiklösningar enligt kundens önskemål. Transport av tempererat gods, tipptransporter, lastväxlartransporter och specialtransporter

J.B I Måleri

Måleri

Det genuina måleriföretaget med lång erfarenhet av måleri. Vi utför alla typer av måleriuppdrag stora som små.

JumpYard

Trampolinpark

Vi tar kul på allvar och därför ska vår park vara en plats där du kan utmanas och ha roligt! Dra med familjen, lagkompisarna eller boka in ett kalas hos oss.

KAABS

Återvinning

Genom att återvinna stål- och metallskrot är KAABS en del av den cirkulära ekonomin och bidrar till en mer hållbar framtid för samhället i stort.

Kondektor

Butik-och arbetskläder

Vi vill klä upp dig och dina medarbetare på jobbet med de mest hållbara arbetskläderna, snyggaste profiljackan och de fräckaste profilprodukterna. Vi bygger ditt varumärke tillsammans med dig.

Länsförsäkringar Skåne

Bank och försäkringar

Vi som arbetar på Länsförsäkringar Skåne bor där du bor, kör samma väg till jobbet och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta.

Lasse Frukt & Grönt

Frukt och grönt

Lasse Frukt & Grönt har försäljning av frukt och grönt till butiker och restauranger, så kallad partihandel.

Leif Olssons Måleri AB

Måleri

Leif Olssons måleri AB är ett måleriföretag som vill erbjuda allt inom målning och efter många år i branschen, och stort fokus på att alltid ha nöjda kunder, så har vi vuxit oss till att bli en av Sydvästra Sveriges mest uppskattade måleriföretag.

Lindahl

Advokatbyrå

Vi arbetar inom alla affärsjuridiska områden men har tonvikt på områden som industri och energi, entreprenad, ägarledda företag, tvistelösning och företagsöverlåtelser.

LN Transport

Transport

Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar inom logistik med kvalificerade transporter, lager och distributionstjänster.

Måleritjänst

Måleri

Vi arbetar med det mesta inom hantverket till exempel renoveringar, nybyggnation och servicemålning samt försäkringsärende. Vi har även stor erfarenhet av spärrmålning efter brand och vattenskador.

Malmöhus Invest

Investering/fastigheter

Här får du enkla tips och råd på vad du ska tänka på när du bestämt dig för att investera i fastigheter.

Margretetorp

Hotell och möten

Här finner du lugnet. I vår vackra korsvirkesgård på Hallandsåsens solsida kan du koppla av. Margretetorps Gästgifvaregård ligger i kanten av den gröna bokskogen, omgiven av en underbar park.

Melin

Fastigheter

Välkommen till Melin Fastigheter! Med fastigheter i centrum och andra attraktiva områden i Ängelholm riktar vi oss till dig som letar lägenhet eller lokal i vår underbara kuststad. Vare sig du föredrar välbevarade designdetaljer från svunna tider eller nybyggen har Melins något för dig.

MIAS Filter AB

Grossist

Vi är en filtergrossist och specialist med flerårig erfarenhet inom filtreringsteknik. Vår höga kompetens tillsammans med vårt breda produktutbud gör det möjligt för oss att vara innovativa och kostnadseffektiva i våra lösningar.

MMB

Bygg

MMB är ett byggföretag med säte i Båstad. Vi bedriver byggverksamhet från Skåne i söder till Dalarna i norr. God kvalitet i planering och utförande är viktigt för oss. Nöjda kunder och långsiktiga relationer är vad vi strävar efter.

Mutatis Mutandis AB

Byggindustri

Mutatis Mutandis Aktiebolag är ett aktiebolag som skall idka byggledning, förädla fastigheter, samt driva handel med byggvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

MVB

Bygg

Vi är en byggkoncern med stark lokal förankring där våra ca 500 medarbetare är fördelade på tre regioner; Skåne, Halland och Västra Götalands samt Stockholmsregionen. Från 2023 har verksamheten utökats till en nordlig region omfattande Västerbotten och Norrbotten

Navet AB

Konsulter

Navets affärskonsulter samskapar värden med sina kunder och utvecklar människor, företag och moderna affärssystem för bättre affärer.

Nordströms

Catering

Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum. Tack vare det kan vi erbjuda en mer hållbar service eftersom vi kan leverera närproducerade råvaror, minska matsvinnet och minska onödiga och långa transporter.

Overgaard Solutions

Ingenjörskonsulter

Overgaard Solutions is a collection of creative and committed engineers with a long standing experience in a large number of different industries. We have the world as our workspace but we always keep our focus on the present and each customers unique requirements.

Pamprofil

Trycksaker

Med bas i Nordvästra Skåne erbjuder vi helhetslösningar för företag gällande profilprodukter, trycksaker, mäss- material, kläder och presentartiklar.

PMR

Kommunikationslösningar

PMR har en mångårig framgångsrik historia med stark kompetens, hög kunskap och hög servicegrad mot sina kunder som starkaste ledstjärnor. I grunden tänker PMR alltid VIP.

Premir Bygg

Byggföretag

Premirbygg följer ditt projekt från början och bistår i planering och utveckling. Vi tar ett totalansvar för arbetet, bevakar kostnader och tider och levererar en lösning som ger din verksamhet rätt förutsättningar för fortsatt utveckling och tillväxt.

Prenad AB

El och VVS

Planering, projektering och installation är bara en del av Prenads styrka. Service och underhåll garanterar en långsiktig hållbarhet. Prenad lägger upp servicestrategier både för egna och befintliga installationer. Lokalkännedom och goda kundrelationer gör dem extra trygga för beställaren.

Professionell Säkerhet

Leverantör av säkerhetssystem

Våra nyckelord är Erfarenhet, Professionalism och Kundfokus. Och det skall du alltid känna i kontakterna med oss på Professionell Säkerhet.

RCC Industrigolv AB

Handel

Vi utför kompletta entreprenader från den enklaste dammbindning till de mest komplicerade beläggningarna med syrafast material. Vi erbjuder kostnadsfri, yrkesmässig besiktning av ert företags golvytor och därefter ger vi er en skräddarsydd lösning. Vi är bland annat experter på epoxigolv.

Respartner

Resebranschen

Det är idag en utmaning att hitta rätt i dagens stora utbud av resor, vilket kräver stor erfarenhet och kunskap. Vi vill medverka till att Er resa blir effektiv både vad gäller tid och pengar genom att föreslå alternativa lösningar för varje destination.

Runlack

Industrilackering

Vi har en modern produktionsanläggning som hanterar både massproduktion och enskilda specialuppdrag. Hos oss träffar du välutbildade medarbetare med bred teknisk kompetens och mångårig erfarenhet inom ytbehandling.

Ryds Glas

Glasmästare

Med våra kunders förtroende kan vi skapa lösningar som förändrar vår vardag, förbättrar våra liv och förverkligar både små och stora drömmar.

S&P Insurance advisory AB

Försäkringsbolag

Vi gör en noggrann analys av ett flertal försäkringsavtal och försäkringsprodukter för att våra kunder ska få en optimal försäkringslösning som tillgodoser deras behov och önskemål. 

Säkra

Ekonomi

Din partner inom sparande, pensioner och försäkringar

Selleberga Bageri

Bageri

Bageri

Sjöstrands bageri

Bageri

Lokalt producerat & kanske av någon som du känner! Vi är familjeföretaget som värnar om vår personal & vår miljö

Skånes kran och entreprenad AB

Transport

Vi utför trädfällning i privata trädgårdar, parker o andra offentliga miljöer på bästa och effektivaste sättet.

Smidmek

Fabriksutrusning

AB Smidmek är ett företag som projekterar, levererar och monterar prefabricerade stål- och betongstommar. Vi utför även tunnplåtskonstruktioner i samband med stål- och betongentreprenader.

Soprema

Byggnadsmaterial

SOPREMA Sverige är en del av affärsenheten SOPREMA Nordeuropa, med huvudkontor i Grobbendonk, Belgien. De respektive filialerna ger de lokala kunderna stöd, hjälp och vägledning så varje kund kan hitta de bästa lösningarna för sina behov.

Sova

Sängar

Välkommen till Sveriges största detaljhandelskedja inom kvalitetssängar och tillbehör. Vi har allt för ditt sovrum och olika sorters ställbara sängar, kontinentalsängar och ramsängar.

SP Chark

Delikatess

För oss är det viktigt att du alltid kan lita på oss. Vi använder alltid naturliga råvaror som kontrolleras noga och använder inga onödiga tillsatser. Därför kan du njuta av våra härligt goda produkter med gott samvete.

Sparbanken Syd

Bank

Vi på Sparbanken Syd har bestämt oss för att göra livet lite enklare för dig som bankkund. Om du inte har tid eller lust att sätta dig in i alla de valmöjligheter som finns kan vi skräddarsy helhetslösningar som passar just dina behov

Spismiljö

Spis och eld

Att välja braskamin är en förtroendesak. Hos våra duktiga återförsäljare kan du få hjälp med hela processen från val av eldstad till det rena installationsarbetet. Välkommen att ta del av vårt breda sortiment!

Städax

Städfirma

Städax är många saker, men främst fönsterputsare. Vi putsar fönster skinande rena åt såväl företag som kommuner och landsting — och självklart privatpersoner. Utan att smutsa ner miljön.

Stefan Nordbergh transport

Transport

Transporttjänster

Steglinge AB

Lantbruk

Nordvästra Skåne är ett nav inom svens grönsaksnäring. Här finns många lantbruk och många produkter utifrån anländer till Helsingborg för vidare transport ut i Sverige. Här finns också flera av de stora grossistföretagen som förser dagligvaruhandeln med frukt och grönt.

Svenska Mäklarhuset i Ängelholm

Mäklare

Idag är vi en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna med över 30 kontor. En av våra styrkor är kombinationen av att vara en stor kedja med stark utveckling och innovation och det lokala kontoret med mäklare som kan allt om det område där du bor.

Swegon

Leverantör och byggmaterial

Som branschledande aktör har Swegon unika kunskaper om hela byggprocessen. För att kunna välja rätt systemlösning krävs ett övergripande helhetsperspektiv och djup kunskap om byggnadens tilltänkta funktion.

Teodoliten

Vi gör det enkelt för våra kunder, med helhetslösningar inom mätteknik. Sedan 2005 är Teodoliten en ledande aktör inom mätteknik i Sverige.

Mätteknik

Termo Kyl

Handel

Vi har i nästan 70 år vuxit oss starka på våra tre grundläggande verksamheter: kyl- och frysutrustningar, komfortkyla och specialapplikationer.

Termokyl

Kyl-och frysinstallation

i har sedan 1954 vuxit oss starka på våra tre grundläggande verksamheter: kyl- och frysutrustningar, komfortkyla och specialapplikationer. Vi tar ett helhetsansvar från idé, projektering, installation och leverans till underhåll samt service.

Timbertech

Altanbyggare

Med TimberTech kan du bygga din drömaltan och praktiskt taget riva din årliga ”att-göra-lista” för utedäcket – som vi säger – Less Work, More Life.

Trelleborg AB

Industrikoncern

Genom högpresterande lösningar som skapar värde ska vi vara förstahandsvalet för kunder inom våra utvalda marknadssegment.

Valhall Park Hotell

Hotell

Här är det enkelt att trivas och bara vara. Med ett personligt värdskap och i en avspänd och omtänksam anda tar vi hand om er på bästa sätt.

Valvet

Mäklare

Valvet säljer inte objekt – vi hjälper våra kunder att förverkliga sin bodröm. När du väljer Valvet får du inte bara en mäklare som är expert på just ditt område, du får också en marknadsavdelning, en fotograf och en stylist.

Wiklund trading

Byggmaskiner

Vi är specialiserade på bygg- & anläggningsmaskiner och bedriver försäljning av både nya och begagnade maskiner med redskap & tillbehör, samt reservdelar. Vi bedriver även försäljning av begagnade vägmaskiner till exportmarknaden.