BRONSPARTNERS

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD

A Fastigheter

Fastigheter

A Fastigheter Ängelholm AB förvaltar fastigheter på uppdrag av dess ägare i nordvästra Skåne. Vi tar därvid hand om alla aspekter av fastighetsförvaltningen. Denna hemsida är främst avsedd för att underlätta vår kontakt med nuvarande och framtida hyresgäster. Fastigheter

AB Kurt Lundström Målerifirma

Måleri

Med stolthet bär vi med oss de hantverkstraditioner och djupgående fackkunskaper som gett oss vårt godarenommé i Ängelholmstrakten och på Bjärehalvön.

ACNR Cyber Technology AB

Cyber-teknologi

Våra kreativa R&D-team står redo att hjälpa er att realisera era idéer. Tillsammans sätter vi ihop ett team med de kompetenser som passar projektet i varje specifik fas.

AirSon

Energi

AirSon Engineering AB utför entreprenader och rådgivning inom energi- och installationsteknik och kontrollerat inneklimat. Vårt fokus ligger på installationstäta projekt med höga krav och snäva toleranser.

Anticimex

Säkerhet

Experter på skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd.

Arenabolaget

Arena

Vår gemensamma målsättning är att skapa en samlingsplats för många människor. Fullt utbyggd kommer Arenastaden innefatta flertalet av de idrotter som utövas i Ängelholmsområdet, och såklart en given plats för sporttorg med café, butiker och kanske ett idrottsmuseum.

Åsbohus

Bygg

Från idé tills du står med nycklarna i dörrlåset. Steget för att förverkliga din husdröm börjar här!

Assemblin AB

Installation och Service

Vi är ett nyfiket installations- och serviceföretag, med fokus på grön teknik och smarta fastigheter. Vill du bygga framtiden med oss?

Awexia

Rekrytering

Våra specialister inom chefsrekrytering har stöttat ett flertal av de mest framstående organisationerna i att stärka sin verksamhet genom att tillsätta nyckelpositioner.

BAB Bygg AB

Bygg

Vår affärsidé är att vara byggmästaren som på bästa sätt hjäper våra kunder att nå framgång. Vi är lyhörda, ansvarstagande och sätter kunden i fokus.

Bakertilly

Företagstjänster

Vi erbjuder dig och ditt företag följande – revision, rådgivning, redovisning, löner, bokslut, årsredovisning samt skatterådgivning.

BDO

Affärsrådgivning

BDO är en affärspartner som finns med dig hela vägen. Både i din vardag och på din utvecklingsresa, för att minska risker, skapa möjligheter och realisera drömmar. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön.

Bengt Dahlgren Syd

Bygg- och fastighet konsulter

Vi vill vara en föregångare i bygg- och fastighetsbranschen till effektiva, miljövänliga och motståndskraftiga fastigheter för människor att må bra i.

Betongborrning & Sågning

Betongborrning & Sågning

Vi på Betongborrning & Sågning AB i Åstorp har lång erfarenhet av sågning och borrning i betong, tegel, granit och lättbetong. Vi har borr- och såg utrustning samt servicebussar som är utrustade med allt som krävs för att utföra uppdragen på bästa sätt.

Bildeve

Bil

Bilförsäljning eller bilköp? Hos Bildeve får du en lyckad bilaffär.

Bilgruppen Sandström och Hultin

Bil

Sandström & Hultin är bilgruppen där intresset för entreprenörskap och goda affärer är både den största byggstenen och den största drivkraften.

Bilmånsson i Skåne AB

Bilhandel

Vi tillhandahåller alla biltjänster du och din bil behöver, från bilförsäljning till serviceverkstäder och Tankastationer. Våra nybilsmärken är Volvo, Renault, Dacia och Hyundai och vi säljer även ett stort antal begagnade bilar.

Biskopen

Fastighet

Biskopens Fastighets AB är ett genuint familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter i västra Skåne, med verksamhet i kommunerna Helsingborg, Landskrona, Svalöv, Eslöv samt Skurup.

Bizprovider Scandinavia AB

Konsultföretag

Vi är ditt lokala konsultföretag som genom lång och mångårig erfarenhet av import från Asien är ditt val om du söker en trygg och pålitlig samarbetspartner.

Bjäre Kraft

Bredband, el och solceller

Bjäre Kraft är grunden och förutsättningen för en enkel och fungerande vardag. Vi arbetar med energi och bredband som leder fram till lösningar för en hållbar framtid. Vi driver på utveckling i samarbete med samhället och vi ger tillbaka i olika former, så som återinvestering, sponsring och kunskap.

Brinova

Fastigheter

Brinova äger, utvecklar och förvaltar hyresbostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige.

Byggnads AB Knut Rosenkvist

Bygg och fastighetsbolag

Vi utför små som stora bygguppdrag åt både privatpersoner och företag, allt från mindre servicearbeten till kompletta ombyggnationer, renoveringar och nyproduktion.

Carepa

Kontor

Älska ordning och reda Allt du behöver för att rensa, sortera och arkivera.

Castellum

Fastigheter

Castellum är nordens mest hållbara fastighetsbolag och hållbarhetsarbetet är fullt integrerat i verksamheten och präglar såväl ägande, förvaltning, utveckling av fastighetsportföljen som våra kundrelationer, medarbetare och finansiering.

Comotion

Grafisk design

We are Comotion. 3D, Design & Web crafters from Sweden. Our passion is creating visual experiences and coffee. Sit back, relax.

Cramo

Maskinuthyrning

En långsiktigt hållbar hyresindustri kräver fokus på tydliga och överenskomna värderingar kring hur branschen kan bli bättre. Vår ambition är att gå i bräschen för att främja hållbarhet i hyresbranschen och möta de krav som ställs av våra intressenter och internationellt överenskomna standarder.

Däckia

Däck

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår ca 100 Däckiaverkstäder och ca 50 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna.

Daco Contractor

Bygg

Rivningen utförs med hänsyn till buller, vibrationer, damm samt spridning av farliga ämnen. DACO Contractor river det mesta. Allt ifrån mindre villor till stora fabriker. Selektiv rivning.

Danske Bank

Bank

Danske Bank kan erbjuda lokala team med internationell expertis skräddarsydda utifrån företagets finansiella behov, med strategisk rådgivning, analys, valutarådgivning och cash management-lösningar.

Derome Maskinuthyrning

Träindustri

Vårt erbjudande omfattar förädling av skog, produktion och försäljning av trä-, bygg- och industriprodukter, maskinuthyrning, bygglogistik samt utveckling av bostäder och bostadsområden.

Dib travel

resebyrå

Med blankt papper, vässade pennor och en djup förståelse för ny teknik och service bestämde vi oss för att utmana gamla strukturer och göra affärsresor behagliga och enkla!

The Disco Co

Nöje

Vår målsättning är att överträffa era förväntningar och göra varje arrangemang minnesvärt. Genom ett enormt nätverk sedan 1975, kan Disco Co hjälpa till med att förmedla kvalitet för det mesta gällande arrangemang. Vi har många samarbetspartners som strävar efter samma kvalitet som vi själva gör.

Ekbladhs AB

Måleri

Vi hjälper förverkliga drömmar och idéer och leverera ett hantverk av yttersta klass.

Elarbeten Helsingborg AB

Elektriker

Vi kan stå till tjänst med allt från projektering till konsultation, samt utföra olika slags elinstallationer och reparationer på både stark och svagströmssidan. Oavsett vilket uppdrag du vill få hjälp med, kontakta oss så ska vi hitta en bra lösning tillsammans.

Eurolink i Sverige AB

Transport

Med Eurolink som logistikpartner får du förstklassig transport och hantering av all sorts gods. Våra bilar körs av välutbildade chaufförer, med hög kompetens i såväl lastsäkring som farligt gods och i konsten att köra miljövänligt.

Flaggfabriken Kronan

Handel

Flaggfabriken Kronan producerar och marknadsför reklamflaggor med tryck, vepor, banderoller, beach-flaggor, roll-up, pop-up tält för event, pop-up mässväggar, solparasoller, standar, svenska flaggor, nationsflaggor, vimplar, landskapsflaggor, flaggstänger och andra flaggprodukter.

Flytgolv i Landskrona AB

Golvläggare

Flytgolv i Landskrona AB är ett företag som har miljö, hälsa och god service som sina honnörsord. Med den senaste tekniken och den modernaste maskinparken ser vi alltid till att vara steget före.

Francks Kylindustri

Kylindustri

Francks har sedan 1950 legat i framkant med utvecklingen av industritekniska lösningar, som säkerställer våra kunders produktivitet samtidigt som vi hjälper till att minska energiförbrukningen för minskad miljöpåverkan.

Garageportexperten

Garagedörrar

Vi är vad vi heter – experter på garageportar. Vi har kunskapen och erfarenheten och vi erbjuder Sveriges största utbud. Och så är vi glada, professionella och engagerade också.

Garnito AB

Fastighetsutveckling,

Garnito AB är ett privat fastighetsbolag med inriktning att äga och förvalta bostadsfastigheter belägna i Helsingborg och Båstad.

Grant Thornton

Revison och konsultföretag

Vi stöttar företag med allt från ekonomiska vardagstjänster till strategisk rådgivning och utveckling av affären för att skapa hållbar tillväxt. Oavsett om det handlar om revision, lön, momsredovisning, deklaration eller företagsförvärv hjälper vi företag och entreprenörer att utveckla sina företag.

Gröna Gården AB

Trådgårdsarkitekt

Låt oss på Gröna Gården sköta Er trädgård, så att Ni kan få njuta av en vacker trädgård året om.

Handelsbanken

Bank

På Handelsbanken arbetar vi med att hantera situationer så att vår verksamhet ska fungera när samhället drabbas. Det innebär att vi ska säkerställa att våra kunder kan genomföra sina bankaffärer och att vi finns tillgängliga för att hjälpa våra kunder i en utsatt situation.

Hasanovs Bilskrot

Bil

Hasanovs bilservice och bilskrot är ett familjeföretag som startade 1975. Sedan dess har vi varit verksamma inom området och skrotar idag ca 2500 bilar om året.

Holmströms Rör

VS

Holmströms Rör AB är ett privatägt installationsföretag, som grundades 1932 i Helsingborg. Vi är väletablerade och har genom alla år varit en tongivande VS-entreprenör i Skåne. Vi är kända för bra kvalitet och en hög serviceanda.

HP Tronic

Industrial Control Systems

HP Tronics grow together with our customers, and we aim to create reliable long term relationships – mainly by providing cost effective and predictable solutions, on time, within budget.

HR Björkmans entrémattor

Mattor

Att alltid vara den ledande leverantören när det gäller service, kvalité och miljötänkande. Att varje kund ska vara en nöjd kund som upplever att vår mattservice genererar en ren och fräsch miljö – enkelt och bekymmersfritt.

Hus 57

Hotell

BW Plus Hus 57 i Ängelholm är den självklara platsen för möten och affärsresande i Ängelholm.

Hylén

Fastighetsförvaltning

Hylén Fastigheter utvecklar och förvaltar trivsamma hem.

JBI - Måleri

Måleri

Det genuina måleriföretaget med lång erfarenhet av måleri.

JC Flytt & Städ

Flyttjänster

Slipp stressa över flytten och låt oss på JC Flytt & Städ sköta hela processen från packning och själva flytten till montering av möbler och givetvis flyttstädning.

JumpYard

Trampolinpark

Vi tar kul på allvar och därför ska vår park vara en plats där du kan utmanas och ha roligt! Dra med familjen, lagkompisarna eller boka in ett kalas hos oss.

KAABS

Återvinning

Genom att återvinna stål- och metallskrot är KAABS en del av den cirkulära ekonomin och bidrar till en mer hållbar framtid för samhället i stort.

Kartongbolaget

Kartongförpackningar

Skandinaviens flexiblaste förpackningsföretag. Efter 79 år av hårt arbete har vi lärt oss värdet av unika förpackningar. Vår kreativitet, pålitlig erfarenhet och branschledande utrustning för att producera förpackningar som människor älskar.

KELO

Skyltbranschen

KELO är ett fullserviceföretag inom skyltbranschen, som med egen tillverkning i kombination med duktiga underleverantörer bildar en stark kraft med bred kompetens.

Kinch Bil AB

Bilbolag

Toyota Center i Helsingborg och Landskrona utgör tillsammans Kinch Bil AB, som är återförsäljare av Toyota. Vi är ett fullservice-företag med verksamhet inom både ny och begagnad bilförsäljning.

Kondektor

Butik-och arbetskläder

Vi vill klä upp dig och dina medarbetare på jobbet med de mest hållbara arbetskläderna, snyggaste profiljackan och de fräckaste profilprodukterna. Vi bygger ditt varumärke tillsammans med dig.

Länsförsäkringar Skåne

Bank och försäkringar

Vi som arbetar på Länsförsäkringar Skåne bor där du bor, kör samma väg till jobbet och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta.

Lawinex

Rengöringsprodukter

Vi har skapat ett prisvärt, brett sortiment av allt från handdesinfektion, tvål till rengöringsmedel som alla har möjlighet att köpa till bra priser.

Leif Olssons Måleri AB

Måleri

Leif Olssons måleri AB är ett måleriföretag som vill erbjuda allt inom målning och efter många år i branschen, och stort fokus på att alltid ha nöjda kunder, så har vi vuxit oss till att bli en av Sydvästra Sveriges mest uppskattade måleriföretag.

Liljedahl Group AB

Bolagsgrupp

Liljedahl Group är en familjeägd bolagsgrupp. Vi engagerar oss långsiktigt i våra bolag och skapar stabila förutsättningar för tillväxt.

Lindahl

Advokatbyrå

Vi arbetar inom alla affärsjuridiska områden men har tonvikt på områden som industri och energi, entreprenad, ägarledda företag, tvistelösning och företagsöverlåtelser.

Malmöhus Invest

Investering/fastigheter

Här får du enkla tips och råd på vad du ska tänka på när du bestämt dig för att investera i fastigheter.

Margretetorp

Hotell och möten

Här finner du lugnet. I vår vackra korsvirkesgård på Hallandsåsens solsida kan du koppla av. Margretetorps Gästgifvaregård ligger i kanten av den gröna bokskogen, omgiven av en underbar park.

Melin

Fastigheter

Välkommen till Melin Fastigheter! Med fastigheter i centrum och andra attraktiva områden i Ängelholm riktar vi oss till dig som letar lägenhet eller lokal i vår underbara kuststad. Vare sig du föredrar välbevarade designdetaljer från svunna tider eller nybyggen har Melins något för dig.

Mutatis Mutandis AB

Byggindustri

Mutatis Mutandis Aktiebolag är ett aktiebolag som skall idka byggledning, förädla fastigheter, samt driva handel med byggvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

MVB

Bygg

Vi är en byggkoncern med stark lokal förankring där våra ca 500 medarbetare är fördelade på tre regioner; Skåne, Halland och Västra Götalands samt Stockholmsregionen. Från 2023 har verksamheten utökats till en nordlig region omfattande Västerbotten och Norrbotten.

Navet AB

Konsulter

Navets affärskonsulter samskapar värden med sina kunder och utvecklar människor, företag och moderna affärssystem för bättre affärer.

Nelma Sweden

Konsultbolag

En samarbetspartner inom ekonomi och projekt, åt det lilla bolaget.

Norrvidinge

Transport & Maskintjänst

Norrvidinge är ett modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Allt med målet att skapa hållbara värden för kunden och Norrvidinge. Med strategiska etableringar kan vi uppfylla kundens önskemål snabbt och flexibelt.

Ormastorps Gård

Farmliving

FARMLIVING. Vi kan erbjuda tre olika boenden. Lägenheten, för den stora familjen som vill ha lite mer plats eller någon av stugorna för den lilla familjen.

Pamprofil

Trycksaker

Med bas i Nordvästra Skåne erbjuder vi helhetslösningar för företag gällande profilprodukter, trycksaker, mäss- material, kläder och presentartiklar.

Peab

Bygg & Anläggning

Vår verksamhet vilar på våra fyra affärsområden. Vart och ett av dem står på egna ben och har sina kunder. Men styrkan i vår affärsmodell – och därmed möjligheterna för oss att nå våra mål – ökar när de samverkar med varandra i förädlingskedjan.

PMR

Kommunikationslösningar

PMR har en mångårig framgångsrik historia med stark kompetens, hög kunskap och hög servicegrad mot sina kunder som starkaste ledstjärnor. I grunden tänker PMR alltid VIP.

Porsche Center Helsingborg

Bilhandel

När du ställer höga krav på kunskap, kvalité och exklusivitet ska du besöka Porsche Center Helsingborg. Kom till oss när det gäller att köpa, serva, eller helt enkelt sköta om din Porsche.

Premir Bygg

Byggföretag

Premirbygg följer ditt projekt från början och bistår i planering och utveckling. Vi tar ett totalansvar för arbetet, bevakar kostnader och tider och levererar en lösning som ger din verksamhet rätt förutsättningar för fortsatt utveckling och tillväxt.

Professionell Säkerhet

Leverantör av säkerhetssystem

Våra nyckelord är Erfarenhet, Professionalism och Kundfokus. Och det skall du alltid känna i kontakterna med oss på Professionell Säkerhet.

Ramudden

Arbetsplatssäkerhet

Vi skapar helhetslösningar för arbetsplatssäkerhet till vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt.

Renta

Maskinuthyrning

Vi finns för dig som bygger och skapar nytt, renoverar och förbättrar.

Respartner

Resebranschen

Det är idag en utmaning att hitta rätt i dagens stora utbud av resor, vilket kräver stor erfarenhet och kunskap. Vi vill medverka till att Er resa blir effektiv både vad gäller tid och pengar genom att föreslå alternativa lösningar för varje destination.

Rexel

Handel

Rexel är världens ledande elgrossist och bland våra kunder finns mindre lokala elfirmor, stora rikstäckande installatörer, automationsspecialister, fastighetsägare, byggbolag och industriföretag.

Runlack

Industrilackering

Vi har en modern produktionsanläggning som hanterar både massproduktion och enskilda specialuppdrag. Hos oss träffar du välutbildade medarbetare med bred teknisk kompetens och mångårig erfarenhet inom ytbehandling.

Ruter AB

Grafisk Industri

Med lång erfarenhet erbjuder vi det mesta inom grafisk produktion. Vi har specialiserat oss inom segment där vi är extra slagkraftiga som DR, katalog, butiksskyltning, kampanjhantering och förpackning/display.

Sandéns Golv

Golvboag

Sandéns Golv har sedan 1978 sålt och installerat golv av alla dess slag. Vi har en attraktiv butik i Ängelholm samt entreprenadskontor i Helsingborg och Halmstad. Vi har golv för alla behov.

Scandic Oceanhamnen

Hotell

Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna precis vid havet ligger den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen och vårt hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr längst ut på den historiska hamnpiren med utblick över Öresund välkomnar vi dig till en modern och hållbar hotellupplevelse.

Selleberga Bageri

Bageri

Bageri

Skåne Marin AB

Båtfabrikat

Skåne Marin representerar marknadens ledande båtfabrikat, vi erbjuder båtar & motorer i alla storlekar, nytt som begagnat.

Skånes kran och entreprenad AB

Transport

Vi utför trädfällning i privata trädgårdar, parker o andra offentliga miljöer på bästa och effektivaste sättet.

Smidmek

Fabriksutrusning

AB Smidmek är ett företag som projekterar, levererar och monterar prefabricerade stål- och betongstommar. Vi utför även tunnplåtskonstruktioner i samband med stål- och betongentreprenader.

Sova

Sängar

Välkommen till Sveriges största detaljhandelskedja inom kvalitetssängar och tillbehör. Vi har allt för ditt sovrum och olika sorters ställbara sängar, kontinentalsängar och ramsängar.

SP Chark

Delikatess

För oss är det viktigt att du alltid kan lita på oss. Vi använder alltid naturliga råvaror som kontrolleras noga och använder inga onödiga tillsatser. Därför kan du njuta av våra härligt goda produkter med gott samvete.

Städax

Städfirma

Städax är många saker, men främst fönsterputsare. Vi putsar fönster skinande rena åt såväl företag som kommuner och landsting — och självklart privatpersoner. Utan att smutsa ner miljön.

Steglinge AB

Lantbruk

Nordvästra Skåne är ett nav inom svens grönsaksnäring. Här finns många lantbruk och många produkter utifrån anländer till Helsingborg för vidare transport ut i Sverige. Här finns också flera av de stora grossistföretagen som förser dagligvaruhandeln med frukt och grönt.

Stockholms Elbolag AB

Elbolag

Stockholms Elbolag är ett helsvenskt oberoende elbolag med kontor i Stockholm och Skåne.

Sven Jinert AB

Lyft, Specialtransporter och Tunggodshantering

Jinert är ett företag för lyft, specialtransporter och tunggodshantering.

Swedlog

Paketering

Vi är ett väletablerat företag i Helsingborg som utför paketering av frukt och grönsaker i olika former. Vi paketerar framförallt i tråg, nät, påsar och i flowpack. Vi ser till så att ni får just de utseende och innehåll ni önskar av produkten.

Swedol

Järnhandel

Swedol - Yrkesbutik & Järnhandel på nätet.

Swegon

Leverantör och byggmaterial

Som branschledande aktör har Swegon unika kunskaper om hela byggprocessen. För att kunna välja rätt systemlösning krävs ett övergripande helhetsperspektiv och djup kunskap om byggnadens tilltänkta funktion.

Ted K Mårtensson Construction AB

Byggbolag

På TKM utvecklar vi allt från bostäder, offentliga lokaler och kontor till skolor och känsliga renoveringar.

Teodoliten

Mätteknik

Vi gör det enkelt för våra kunder, med helhetslösningar inom mätteknik. Sedan 2005 är Teodoliten en ledande aktör inom mätteknik i Sverige.

Termo Kyl

Handel

Vi har i nästan 70 år vuxit oss starka på våra tre grundläggande verksamheter: kyl- och frysutrustningar, komfortkyla och specialapplikationer.

Treano

Bygg, Entreprenad & Bostad

Med Entreprenad, Bostad, Byggservice och Sawi Exclusive Homes verkar vi från norr till söder, från öst till väst, i hela vårt vackra landskap. Man kan säga att de rödgula ränderna aldrig går ur, även fast vår symbol är blå som våra vackra vatten och gyllene som våra sköna stränder.

Trelleborg AB

Industrikoncern

Genom högpresterande lösningar som skapar värde ska vi vara förstahandsvalet för kunder inom våra utvalda marknadssegment.

Valhall Park Hotell

Hotell

Strax utanför Ängelholm finns detta familjära boende i vacker, energigivande och rofylld parkmiljö. Här är det enkelt att trivas och bara vara. Med ett personligt värdskap och i en avspänd och omtänksam anda tar vi hand om er på bästa sätt.

Valvet

Mäklare

Valvet säljer inte objekt – vi hjälper våra kunder att förverkliga sin bodröm. När du väljer Valvet får du inte bara en mäklare som är expert på just ditt område, du får också en marknadsavdelning, en fotograf och en stylist.

Visab

Service

Ett serviceföretag som servar och installerar vitvaror både till företag och privatpersoner.

Visolve

Kontorsteknik

Vi är specialister på mötesteknik, telefoni och print. Den digitala tekniken förbättras ständigt och ibland känns det kanske som ett heltidsarbete att bara hänga med i utvecklingen. Det är därför vi finns. Vi hittar lösningarna som passar er arbetsplats.

Wiklund trading

Byggmaskiner

Vi är specialiserade på bygg- & anläggningsmaskiner och bedriver försäljning av både nya och begagnade maskiner med redskap & tillbehör, samt reservdelar. Vi bedriver även försäljning av begagnade vägmaskiner till exportmarknaden.