Investering när den är som bäst.

Bli en del av Rögle BK …


Som en av Nordvästra skånes mest framgångsrika idrottsklubbar är Rögle BK ett varumärke som både syns och hörs. Som vår samarbetspartner får du och ditt företag möjlighet att synas och växa tillsammans med oss.
 
En förening och ett varumärke som Rögle BK exponeras tusentals gånger under ett år. Rögle BK tillhör det mest exponerade laget i tidningar och media i regionen. SHL sänds bland annat på C More & TV4 där miljontals människor bänkar sig framför TV:n på både våra hemma- och bortamatcher under säsongen.


Beläggningen i Catena arena säsongen 2019-20 var 96
procent vilket innebär att nästan 150 000 människor besökte arenan, i ett slutspel är bevakningen ännu större.

Rögle BK har flyttat fram positionen i idrottssverige och är nu en etablerad SHL-klubb, med en uttalad ambition att varje år spela om SM-guld.
Att synas eller ha sina kundrepresentationer tillsammans med Rögle BK blir ett sätt att ytterligare förstärka det egna varumärkets personlighet och attityd.
 
Vi ser fram emot att samarbeta med just dig och ditt företag.
 
Välkommen till Rögle BK!Nu står en ny säsong för dörren och i vanlig ordning så börjar vi med den traditionella golfen. Den 20 augusti kl 08.00 går startskottet för Rögles Exclusivegolf på Båstad GK. Ta chansen och spela mot våra vassate golfspelare, anmäl dig idag!

Rögle Exclusive

Gå med i partnerskapet idag.